|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Rate Thread | Display Modes |
|
|||
|
Vozi se Drug Tito u limuzini a iza njega ide ficha a u njoj Mujo i Haso. I ide Tito, ide, skrene on levo, Mujo i Haso za njim, skrene Tito desno, oni za njim, on nazad, oni za njim.....'de god Tito, ova dvojica za njim. Razljuti se Tito, parkira se, izadje iz limuzine a Mujo i Haso iz fiche.
*Tito: " Jeli vas dvojica, sto me stalno pratite??!!!!" * A Mujo i Haso ce na to: (zajedno) "Druze Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo" Druže Tito samo piši, radičemo i po kiši, neka piše i Jovanka, radičemo bez prestanka! Druže Tito samo reci, radičemo šest meseci... Tito je krao, al je dao, ovi kradu, al ne dadu. Polagali Mujo Haso i Suljo političku školu i nakon 10 neuspjelih pokušaja nastavnik kaze ako želite položiti ispit, iduči put za dvojku morate reči jednu poznatu rečenicu. I tako dojdu oni na iduči ispit i nastavnik pita : Ajde Mujo reci! Učiti i samo učiti rekao je Marx. Bravo Mujo evo ti dvojka. Ajde ti Haso! Proleteri svih zemalja ujedinite se. Bravo Haso evo i tebi dvojka. Došao red na Suljo, a Suljo se znoji i znoji, kad ispali ko iz topa: Bog te jebo puno ih je nebo! Što ti je bolan Suljo pa ko je to ikad reko? Pa to ti je reko Tito kad je bio desant na Drvar !!! Doš'o Tito u Banjaluku i vidio mnoštvo ljudi na ulicama. Pita Tito ljude: "Šta radite vi ovde" a ljudi odgovaraju "Štrajkamo" "A ko ste vi?" pita Tito. "Mi smo medicinari, prosvetni radnici, željezničari, penzioneri... " Odgovaraju oni. Ode Tito u zgradu vlade, zadrža se jedno petnes' dvae's' minuta, a kad izadje reče, Medicinari u bolnice, prosvetari u škole, željezničari na vozove, a penzioneri ZAMNOM For best view select your encoding to "Central European"
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
All times are GMT +3. The time now is 00:28.

Linear Mode